Nieuwsbrief Februari

Hoe anders zag ons leven er een jaar geleden uit…onze fantastische vereniging bestond 50 jaar en daarbij vond op zaterdag 1 februari 2020 een super jubileumfeest plaats! Ook vonden er in februari andere vette evenementen plaats voor onze tennisjeugd. De terugkerende evenementen in deze maand waren de woensdagmiddag “kidsday” op het ABN AMRO toernooi in Ahoy Rotterdam en voor onze jongste jeugdtoppers werd het mini “feest” kamp weer een groot succes. Door de huidige maatregelen dreigen deze jeugdactiviteiten dit jaar niet door te gaan. Uiteraard wordt er wel gekeken wat er wel op een verantwoorde manier georganiseerd kan/mag worden als de maatregelen enigszins versoepeld worden.

Door het toenemende aantal besmettingen besloot het kabinet alsnog een avondklok in te stellen waarbij wij als leraren tot een max. van 20.30 kunnen lesgeven. Om alle lesgroepen goed te bedienen, proberen wij altijd te denken in oplossingen. Een deel van de avondlessen die normaal tussen 21.00-23.00 zouden plaatsvinden werden bijna allemaal verplaatst naar een moment eerder op de dag of naar het weekend. Wij bedanken daarvoor ook alle leerlingen die hieraan hun fijne medewerking verlenen! Tevens willen we benadrukken dat de weergoden ons nog steeds enigszins goed gezind zijn en hebben we nog maar een enkele keer uitval gehad. Daar zijn we blij mee want al onze jeugdlessen worden door het sluiten van de ballonhal ook buiten gegeven.

Van 20 t/m 28 februari heeft onze jeugd voorjaarsvakantie, omdat een leuke wintersport of een andere vakantie/uitje er dit jaar niet echt in zit hebben wij besloten om de jeugdlessen door te laten gaan zodat wij (voor) op schema blijven lopen en bij eventuele regenlessen alles voor eind maart kunnen inhalen.

De eerste maand van 2021 is alweer voorbijgevlogen, normaal gesproken zouden vele leerlingen toe werken naar een mooie voorjaarscompetitie…deze staat nu nog even op losse schroeven…maar stel je nou voor dat we binnen nu en een paar weken weer mogen dubbelen en de maatregelen voorzichtig weer wat versoepeld worden! Om nou toch zeker weten voorbereid te zijn op de competitie bieden wij als tennisschool natuurlijk weer competitie trainingen aan. Een aantal weken scherp trainen om de puntjes op de i te krijgen om te kunnen vlammen in het enkel- en/of dubbelspel! Voor alle opties qua tijden en dagen neem dan contact op met Michel Sibma (06-50240258) of één van de andere trainers.  

Wij zijn nog steeds heel blij dat we mogen blijven tennissen en ons werk kunnen uitvoeren ondanks alle opgelegde corona maatregelen van de afgelopen maanden. Nu de corona besmettingen heel rustig weer dalen, zou het mooi zijn als de avondklok er weer af gaat en we weer “voorruit” kunnen met z’n allen!

In de volgende nieuwsbrief kan er weer worden ingeschreven voor onze voorjaars tennislessen (jeugd en volwassenen) die zullen plaatsvinden vanaf eind maart/begin april 2021.

Stay Safe & Healthy!

Op naar weer een mooie tennismaand en tot op de baan!

Met sportieve groet,

Sibma Tennis