Nieuwsbrief Februari

De eerste van de twaalf maanden in 2020 is alweer voorbijgevlogen…waar vorig jaar deze tijd er werd geschaatst en sneeuwval zorgde voor een kleine week geen buiten tennis is er nu van een “echte” winter zeker nog geen sprake. In de een na laatste week van januari werd het een klein stukje kouder en was er gedurende deze dagen heel weinig wind waardoor het erg lekker weer was om te tennissen, de rest van de eerste maand was het relatief stabiel (met uitzondering van wat regen en stevige wind) en zijn we het jaar goed begonnen. Het ziet er volgens de weerberichten zeker nog niet naar uit dat het de komende weken heel veel winters weer aan komt en hopen we vooral dat de regenval gering blijft de komende weken!

Onze mooie tennisvereniging bestaat alweer 50 jaar en er staat ons een gaaf jubileumfeest te wachten op zaterdag 1 februari, wij zijn benieuwd hoe de vereniging heeft uitgepakt!

Ook worden er voor onze jeugd jaarlijks terugkerende evenementen georganiseerd in samenwerking met de jeugdcommissie, in februari en maart staan er dan ook weer een aantal op de planning!

Heb je zin om: de beste spelers van de wereld te zien, handtekeningen te jagen, spelletjes te doen en nog veel meer? Ga dan mee in de bus richting Ahoy in Rotterdam voor een geweldige middag (Kids Day) op het ABN AMRO World tennis tournament. Op woensdag 12 februari 13:00 vertrekken we met alle “oranje en groene” tenniskidstoppers in de leeftijd van 8, 9, 10, 11 en 12 jaar en komen we rond 18:00 weer terug op het parkeerterrein bij de tennis. Schrijf in en neem al je tennisvriendjes mee!

Inschrijflink:

https://docs.google.com/forms/d/12CrvyzJXHsOtl1xBYfMmr1GxDBzIJV3PbElGa3-2ZcE/edit

Omdat onze vereniging jarig is in 2020 en alweer 50 jaar bestaat gaan wij met onze jongste tennisjeugd hier een mega feestje van maken en dit wil je niet missen! Tennis jij in Rood of oranje (t/m 10 jaar) pak dan snel je tas in en neem je luchtbed mee want we slapen een nachtje in de kantine en gaan er met verschillende feestelijke activiteiten er een dikke party van maken! Het mini kamp FEEST start op zaterdag 8 februari om 17:00 en op zondag 10:00 mag je weer opgehaald worden. Ojaaa ennnuhhh vergeet je zwembroek niet want we gaan een bezoekje brengen aan onze (bijna) naaste buren op het sportterrein!

Inschrijven maar:

https://forms.gle/RosJb51VLBcamxip6

Ga jij altijd voor goud?! Dan is het olympisch grote kamp 2020 (20 t/m 22 maart) zeker wat voor jou! Ben je tussen de 11 en 17 jaar (vanaf groep 7) en heb je zin in een gaaf weekend vol sport, spel en feest schrijf je dan in! Ga de strijd aan met je olympische team, verover de gouden plak en wellicht worden jullie gehuldigd in ons eigen Holland Heineken House…Maak al je tennisvrienden enthousiast en mis dit kamp niet!

Inschrijven maar:

https://forms.gle/YWzzaNNa6ggQmHNG8

De eerste maand is alweer voorbijgevlogen…voor je het weet staat de voorjaarscompetitie voor de deur in april. Om optimaal hieraan te beginnen bieden wij als tennisschool ook dit jaar natuurlijk weer competitie trainingen aan. Een aantal weken scherp trainen om de puntjes op de i te krijgen om te kunnen vlammen in het enkel- en/of dubbelspel!

Voor alle opties qua tijden en dagen neem dan contact op met Michel Sibma (06-50240258)

Voor alle tennisliefhebbers (jeugd & senioren) die graag in het zomerseizoen ook weer tennislessen willen volgen schrijf je dan nu in:

Inschrijfformulier jeugdzomer 2020 :

https://docs.google.com/forms/d/1p4tGPNrkTpTRkD8zPgaiL3o-4saHgV-si27nW1UKmGE

Inschrijfformulier senioren zomer 2020:

https://docs.google.com/forms/d/16LKDPWL6R6U0OQz-7y_EfqqfFG5kyS49jVzN7tcKFGY

Mochten er bepaalde zaken niet duidelijk zijn en heeft u vragen neem dan altijd contact op met een van de trainers.

Op weer een mooie tennismaand en tot op de baan!

Vergeet onze Facebook pagina ook niet te liken! Sibma Tennis

Met sportieve groet,

Sibma Tennis