Nieuwsbrief Januari

Het jaar 2019 ligt inmiddels achter ons en wij als tennisschool kunnen terugkijken op een mooi tennisjaar! Namens het gehele trainersteam wensen wij alle leerlingen en leden een fantastisch, gezond en tennissend 2020! De tennisschool wil graag met een nauwe samenwerking met de vereniging er weer een schitterend jaar van gaan maken!

December was in het algemeen een betere tennismaand dan oktober en november de echte kou bleef uit en er viel een beetje minder regen. De feestdagen zijn ook weer achter de rug en de vakantie voor onze tennisjeugd zit er ook bijna op. Nu zijn de eerste tennisballen in de lessen alweer over het net geslagen, maar op maandag 6 januari 2020 beginnen alle groepen weer met de reguliere lessen. Wij hebben er zin in en gaan er voor de volle 100% voor, tot op de baan!

Voor onze tennissende jeugdtoppers wordt op woensdagmiddag 8 januari het “oliebollen toernooi” georganiseerd. Alle tenniskids die spelen met de rode, oranje en groene bal worden verwacht dat zij aan dit leuke toernooi mee doen, er worden heel de middag wedstrijdjes gespeeld met alle kinderen uit jullie kleur. De oranje tenniskids trappen af om 13.15 tot 14.45, daarna komen de kids die in groen tennissen van 15.00-16.30 en dan sluiten we af met de jongste jongens en meiden in rood van 16.45-17.30. Kom langs en doe mee!

In de vorige nieuwsbrief werd het al verteld, er komen een aantal hele leuke activiteiten aan voor onze tennisjeugd, hierboven konden we al lezen dat het oliebollen toernooi zich snel gaat aandienen. Verdere evenementen zijn in het eerste kwartaal van 2020 onder andere: het mini-kamp op 8 en 9 februari (nachtje slapen in de kantine met veel leuke spelletjes die worden gedaan voor onze jongste tennisjeugd), hierbij de inschrijflink: https://forms.gle/RosJb51VLBcamxip6

Diezelfde maand op woensdag 12 februari gaan wij ook weer met een bus vol naar het ABN ARMO toernooi in Ahoy om daar te genieten van Kidsday bij dit fantastische tennis event. Ook voor het “grote kamp” staat de data al even vast, van 20 t/m 22 maart wordt het weer een olympisch goud kamp! Voor de laatste twee evenementen (Kidsday ABN AMRO en groot kamp) volgen er snel inschrijflinken die worden gemaild en doorgestuurd in de whatsapp groepen met de trainers.

In elke sector van werk worden er cursussen/workshops gevolgd om jezelf te blijven ontwikkelen en optimaal te kunnen te presteren binnen je beroep. Ook wij doen elk jaar een aantal bijscholingscursussen om te blijven innoveren in het vak als tennisleraar. Op vrijdag 3 januari beginnen we het jaar meteen goed door de cursus “neurolinguïstisch programmeren” te bezoeken. NLP is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Wij zijn weer erg benieuwd wat de cursus ons zal leren en hopen dit snel in de praktijk te kunnen brengen.

De vorige jaren zijn wij gestart met competitietraining aan te bieden en vonden dit een groot succes. Voor we het weten is het dus april en begint de voorjaarscompetitie, wees er tijdig bij als u een uur wilt om met uw team zich optimaal voor te bereiden op de competitie. In het nieuwe jaar zijn er een aantal tijden/dagen vrijgekomen waarop gelest kan worden. Dit zijn: maandag 20.15, dinsdag 21.00 en de vrijdag 19.00. Wilt u tot aan eind maart verzekerd zijn van een tennisles uur neem dan contact op met Michel Sibma (06-50240258) of contact één van de andere leraren.

Vergeet onze Facebook pagina ook niet te liken! Sibma Tennis

Met sportieve groet,

Sibma Tennis