Nieuwsbrief Juli

Tijdens de laatste persconferentie van woensdag 24 juni heeft het kabinet weer een aantal voorgenomen versoepelingen bevestigd, zo mogen we per 1 juli weer een klein beetje meer. Zo geldt voor onze vereniging dat het clubhuis en de buitenbar weer open mogen en kunnen we eindelijk na de tennisles of een potje vrij tennissen weer genieten van de “derde helft” welke minstens zo belangrijk is voor velen.

Lees meer
Nieuwsbrief Juni

De maand mei was een hele fijne maand voor tennisliefhebbers! We mochten met z’n allen weer lekker de tennisbaan betreden en een balletje slaan. Op woensdag 29 april had de jeugd t/m de 18 natuurlijk de primeur om weer te kunnen tennislessen en vanaf maandag 11 mei kregen ook de senior tennissers groen licht om weer te mogen vlammen op de baan!

Lees meer
Nieuwsbrief Mei

De afgelopen weken is het waanzinnig stil geweest op ons tennispark, eenieder weet waarom: het Corona Virus! Bijna de hele wereld ging op Lockdown en zo ook ons geliefde tennispark. Voor de tennisleraren een bittere pil, maar in bijna elke sector werden ondernemers/bedrijven hard getroffen. Gelukkig is er daling te zien met mensen die op de IC’s liggen en hopen we dat dit door gaat zetten en er niet weer een nieuwe piek gaat ontstaan!

Lees meer