Nieuwsbrief Maart

De winter van 2019-2020 is nu al de op één na warmste sinds de metingen zijn gestart in het jaar 1901. De gemiddelde temperatuur over de maanden december, januari en februari is drie graden hoger dan normaal. Een echte winter met sneeuw en vrieskou hebben we dus zeker dit jaar nog niet mee gemaakt en dat was te merken op de tennisbaan! Afgelopen maand was vergelijkbaar met een slechte herfstperiode met veel wind en regen op bepaalde dagen.

Lees meer
Nieuwsbrief Februari

De eerste van de twaalf maanden in 2020 is alweer voorbijgevlogen…waar vorig jaar deze tijd er werd geschaatst en sneeuwval zorgde voor een kleine week geen buiten tennis is er nu van een “echte” winter zeker nog geen sprake. In de een na laatste week van januari werd het een klein stukje kouder en was er gedurende deze dagen heel weinig wind waardoor het erg lekker weer was om te tennissen, de rest van de eerste maand was het relatief stabiel (met uitzondering van wat regen en stevige wind) en zijn we het jaar goed begonnen.

Lees meer
Nieuwsbrief Januari

Het jaar 2019 ligt inmiddels achter ons en wij als tennisschool kunnen terugkijken op een mooi tennisjaar! Namens het gehele trainersteam wensen wij alle leerlingen en leden een fantastisch, gezond en tennissend 2020! De tennisschool wil graag met een nauwe samenwerking met de vereniging er weer een schitterend jaar van gaan maken!

Lees meer