Nieuwsbrief Juni

Vorig jaar in de maand mei was iedereen weer heel blij dat de tennisparken gelukkig weer open mochten, gedurende het jaar was het dan ook een schommeling aan beperkingen en versoepelingen die ons door de overheid werden opgelegd. Het is nu dan ook zeker tijd om met z’n allen weer een beetje vooruit te gaan kijken en positief te blijven want we mogen steeds weer een beetje meer. Vanaf 19 mei is het weer mogelijk om een bezoek te brengen aan een pretpark of dierentuin en de openingstijden voor de terrassen...

Lees meer
Nieuwsbrief Mei

De maand april was er één met hele voorzichtige versoepelingen vanuit de regering, dit waren een paar belangrijke: einde van de avondklok (op 28 april 04:30) hierdoor kunnen wij nu ook weer tot 23:00 lesgeven, thuis bezoek naar 2 personen, de terrassen mogen weer open van 12:00 tot 18:00 maar helaas geldt dit nog niet voor de sportaccommodaties (helaas, we moeten nog even wachten op een drankje na een lekker potje tennis), ook werd winkelen zonder afspraak weer mogelijk.

Lees meer
Nieuwsbrief April

Vorig jaar deze tijd zaten we in de eerste (harde) lockdown waarin er zes weken door helemaal niemand getennist mocht worden en we gelukkig na de zes weken mochten starten met de jeugdlessen. Na acht weken was iedereen weer welkom op het park en sindsdien is tennis in Nederland een echte “corona sport” geworden!

Lees meer